• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

6. Zonnebescherming

5 producten gevonden

*Laatste update op 22/05/2021

Speciale bescherming overdag

Dit is misschien het meest effectieve stap in de ochtend routine, het helpt je huid te beschermen tegen alle kwaad die veroorzaakt kunnen worden door de zon, zoals pigmentvlekken, huidschade, fijne lijntjes en rimpels, ook wel het vroegtijdig verouderen van je huid.

 

10. ZONNEBESCHERMING (AM)

[Als de laatste stap van je ochtend verzorgingsroutine, vóór make up routine] 
Tegenwoordig dragen velen onder ons al een moisturizer en/of foundation (/BB/CC) met SPF. Maar om voldoende UV bescherming te bereiden is een dergelijke product alleen niet voldoende. In principe zouden wij 1/4 eetlepel nodig aan zonnebrand om ons goed te beschermen. Het SPF bescherming wat in een dergelijk product zit is verdund en daarom raden wij altijd aan om altijd nog een losse zonnebeschermer aan te brengen.

Anders dan de Westerse varianten zijn de Koreaanse zonnebrand producten zeer lichtgewicht, of zelfs gewichtloos. Ze worden snel opgenomen en zijn goed te dragen onder je dagelijkse makeup. Op een luie dag zou je zelfs naar buiten kunnen gaan met enkel zonnebrand als basis makeup in plaats van een BB cream.

  --[shop hier]--


ZONNESTRALINGEN - UV/UVA/UVB

UV = Ultra Violet
Een vorm van energie afkomstig van de zon. Beschadigd de huid's cellulair DNA, veroorzaakt zo huid kanker 

UV Aging 
Heeft een verdere golflengte en penetreert dieper in de huid (dermis). Veroorzaakt huid kanker, veroudering (door de collageen in je dermis aan te vallen), pigment vlekken  

UV Burning 
Heeft een kortere golflengte dan A en penetreert de huid meer oppervlakkig. Veroorzaakt huidkanker, zon verbranding, tijdelijke sproetjes 

Ingrediënten met zowel UVA en UVB bescherming 
Dioxybenzone, Oxybenzone, Sulisobenzone, Titanium Dioxide*, Zinc Oxide*
*Minerale filters, laat vaak een cast achter.

 

Zie ook:
Feiten, mythen: geen zon, geen zonnebrand
Hoeveel moet ik gebruiken?
Applicaties en handelingen: zonnebescherming
Volgorde en wachttijden: zonnebescherming


 

Huidverbetering is geduldig zijn! Het is belangrijk om een nieuwe verzorgingsroutine / producten voor ten minste 1 maand aan te houden, omdat je huid 28 dagen nodig heeft om de cellen te vernieuwen. Als je (een klein) verschil merkt, houd het dan nog 2-3 maanden aan.

KOREAN 10 STEP ROUTINE

HARU ONTCIJFERD

1. Oil-based cleanser
2. Water based cleanser
3. Exfoliator
1. Reiniging
Dit doe je om je huid te ontdoen van de verschillende lagen van o.a. make-up, zonnebrand, vuil (uitlaat e.d.), mee-eters en dode huidcellen.

4. Toner 2. Voorbereiding
Brengt de pH-waarde in balans, reinigt overgebleven vuil en gezicht reinigingsproduct, brengt hydratatie en bereidt je huid voor op de volgende stappen.

5. Oog serum / crème 3. Oogverzorging
De crèmes zijn dunner dan reguliere gezichtscrèmes en richten zich op de gevoelige huid rondom ogen. Het vermindert donkere kringen en rimpels.

6. Essence
7. SerumAmpoule
8. Sheet mask
4. Treatment / Boost
Geconcentreerde producten die zich richten op het behandelen van diverse huidproblemen zoals acne, droog, dof, pigmentatie, rimpels, e.d.. 

9. Moisturizer 5. Hydratatie
Een hydraterende product om de voorgaande producten in te sluiten zodat het allemaal goed de huid ingetrokken kan worden.

10. SPFspot treatment
sleeping mask
6. Speciale verzorging

- overdag
- avond
OVERDAG - zonnebescherming: het meest effective stap in de ochtend omdat dit helpt bij het beschermen van de huid tegen alle schadelijke factoren van de zon. Zoals het vroegtijdig verouderen van de huid.

'S NACHTS - spot treatment / sleeping packs : de cellen in je lichaam repareren zichzelf ieder nacht tijdens je slaap. Dit maakt het de beste moment om het maximale uit de producten te halen.

 

€ 0
€ 35
Merken
Type
Huidtype
Problemen
Verzorging
USP